Gezto

Gezto giver dig verdens nemmeste bordbestilling... Og det er endda online!

For Gezto starter den gode madoplevelse allerede ved bordbestillingen! Og det er faktisk set fra begge sider af “bordet”.

Online bordbestilling kommer nemlig både forbruger og restauratør til gode. Bl.a. betyder det for restauratøren, at bordbestillingen er åben 24 timer i døgnet, uden at han skal bruge tid på det.

Vores opgave

Gezto havde levet i 2 år, da vi startede vores samarbejde. Derfor var vores opgave at relancere konceptet i en ny indpakning samt skabe synlighed på langt flere platforme.

Besøg Gezto.dk →

Ikoner (hvis du ikke havde set det!)

Da hele Gezto projektet indeholder en del interface arbejde, koblede vi et helt sæt af ikoner på identiteten, som kan skabe sammenhæng og guide brugeren...

... og en video

Sommetider er det hele lidt nemmere med video. Vi lavede denne intro film, som skulle fortælle restauratørerne hvad Gezto er, hvad det kan, og hvordan det navendes...

Du har jo ikke altid en computer ved hånden!

... derfor udviklede vi naturligvis en mobil venlig version af Gezto.dk. Vi valgte bevidst ikke at lave en native app., da vi så skulle udvikle på flere platforme (web, iPhone og Android), men istedet – for at gøre det nemt for kunden – baserede det hele på én og samme teknologi, men gør oplevelsen for brugeren langt højere med en mobil optimeret version af servicen.

Vi var klar over, at i mange tilfælde er det en spontan handling at man vil ud at spise. Derfor var det en nødvendighed også at være på den mobile platform.

… men når du så er ved computeren

1/3 del af den tid mennesket anvender på Nettet er på Facebook. Så Gezto skal da naturligvis være repræsenteret på den platform også. Vi udviklede en applikation som gør hele bordbestillings-processen mulig på Facebook. På den måde kan man også invitere sine venner ud på middag direkte på Facebook. Det er smart!

Applikationen kører på samme "motor" som resten af Gezto systemet, så der er ikke flere systemer der skal opdateres eller vedligeholdes. Alt er integreret i én og samme tekniske platform.

I identitetsfasen arbejdede vi ud fra at...

...formålet med den visuelle identitet er, skabe en begrænset legeplads hvor vi har råde- og albuerum til konstant at udvikle brandet til nye markeder.

Vi vil være professionelle og “vores egen“ i det visuelle udtryk!

Derudover skal vi være personlige, hyggelige og rare at omgåes...

Varme og “hjemlige” farver

Vi udviklede en farvepallette som både er frisk, moderne men også meget hjemlig! Det var vigtigt for at skabe relationen mellem en online service, og det hyggelige og hjemlige som de fleste mennesker forbinder med at få et godt måltid mad.

Hjemlig tekstur med mere

Træstrukturen er en meget central del af Gezto identiteten! Vi ville igen spille på det varme og hjemlige, men også associationen til bordet (af træ, vel at mærke). Ydermere understøttes disse værdier af mange runde former, som både er rare og biddrager til idéen om det runde bord...

Søg, find, bestil, spis! Easy...

Gezto åbner alle muligheder for dig når det kommer til restaurantbesøg og madoplevelser. Med det vi kalder “Verdens Vildeste Restaurant Søgemaskine” gør vi det muligt at finde restauranter og køkkener du ikke vidste eksisterede.

Designet er holdt i varme, hjemlige nuancer, og gør bordbestillingen nem og hurtig – 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Så kom nu bare afsted!

Det ene ben på Gezto

Gezto-projektet bestod af flere dele. Vi skulle både designe oplevelsen for slutbrugeren, og interfacet til restauratørerne. Her er den del vi kalder Gezto “public”, som er stedet hvor slutbrugeren finder sin restaurant og bestiller bord.

Administrér din restaurant fra sofaen

Med et avanceret system kan hver enkelt restauratør styre hvordan bordbestillingen skal foregå, hvor mangle pladser restauranten har, hvornår kunden modtager SMS notifikationer, og meget, meget mere.

Udfordringen her var at få et meget komplekst system pakket ind i et design som ikke ville “skræmme” brugeren væk.

– og det andet ben

Hele motoren bag Gezto er et administrations-system som hver restauratør har adgang til. Her opdateres alt data omkring den enkelte restaurant, så systemet kan udregne hvad der udregnes skal.

Et komplekst system, serveret på en nem og let-spiselig måde

Design

Designet af hele Gezto har vejet tungt! Det var vigtigt for os, at når vi netop var en del af en relancering, så skulle dette også kunne både ses, fornemmes og gøre den berømte forskel. Vi har designet til flere segmenter, idet der både har været slutbrugere og restauratører (Geztos kunder), som skulle stimuleres på forskellige måder. Projektet indeholder både interface-design og mere kommercielt design, en masse tankevirksomhed omkring brugervenlighed og online færden, design som skulle fungere på mange platforme og meget, meget mere.

Læs om vores metode

Oplevelse

Det kan virke banalt, men i vores verden bunder ethvert salg i tillid. Oplevelsen af Gezto skulle fra alle interessenters synspunkt være professionelt, ordentligt og tillidsvækkende. Når de værdier er nået, må vi gerne være en smule "kække" i vores kommunikation. Gezto handler med gode oplevelser i sig selv. Derfor skal brugerne på hver side af bordet også have en god og personlig oplevelse, når Gezto anvendes.

Læs om vores metode

Strategi

Målet er at gøre Gezto til danskernes foretrukne bordbestillings-platform. Ved relanceringen fremstår Gezto meget mere professionel, hjemlig og nærværende. Strategien har fra start været, at gøre al tænkelig information om landets restauranter tilgængelig på portalen Gezto.dk. Der åbnes op for, at brugeren kan filtrere sig frem til og finde restauranter og køkkener vedkommende ikke vidste eksisterede. Alt dette gøres så tilgængelig på alle tænkelige online platforme.

Du kan ganske enkelt ikke komme uden om Gezto!

Læs om vores metode

Del denne case med din bedste ven