OFF11

OFF11 trailer

Animation: Stupid Studio
Lyd: Hecq / Ben Lukas Boysen

OFF11 trailer

Traileren er sammensat af i alt 28 scener, som alle tager udgangspunkt i det velkendte OFF-logos runde form og en fastlagt farveskala. Vi skabte dette dogme for eksperimentets skyld, og gjorde traileren til et stort samarbejdsprojekt internt i Stupid Studio, hvor alle ansatte fik lov at lave en eller flere scener.

Identitet

Årets version af OFF-symbolet og navnetrækket i 2011 farver

Program, postkort, merchandise og plakater

Design

Vi redesignede identiteten 100% i 2009 og skabte en levende og foranderlig identitet, der kan følge med tiden uden at miste genkendelse. "Filmperlen" er blevet et kendt symbol og fungerer i dag som festivalens stærkeste vartegn.

Læs om vores metode

Oplevelse

300 internationale kortfilm er i sig selv en oplevelse. Vores bidrag er at skabe en sammenhæng på tværs af festivalens mange filmvisninger, fester og events – både dag og nat. Det skabes med et gennemarbejdet og konsistent visuelt udtryk: Fra hver enkelt filmblok, der starter med film festivalens egen trailer, til vimpler i festivalens farver, spredt ud i hele byen. Folk bliver taget i hånden og oplevelsen følges i mål.

Læs om vores metode

Strategi

Stupid var styrende i OFF's rebranding i 2009 og udviklede sammen med den nye identitet, også en helt ny kommunikationsplatform, sponsorstrategi og plan for den kommunikative afvikling af eventen. Vi er fortsat tætte samarbejdspartnere med festivallen og arbejder sammen om at skabe en stærk film-uge med oplevelser af høj kvalitet og integritet.

Læs om vores metode

Del denne case med din bedste ven