OFF12 trailer

OFF12 trailer "Expect The Unexpected" Officiel trailer med 7 års indbygget ulykke...

Som et tilbagevendende projekt lavede Stupid for fjerde år i træk den officielle trailer til Odense Internationale Film Festival. Hvor tidligere års trailere har været meget grafiske, byder 2012 udgaven på et mere analogt realfilmsunivers.

Med udgangspunkt i festivalens payoff ‘Expect The Unexpected’ byggede vi en lille skov i studiet på Ryttergade og skabte noget så indviklet som en optisk illusion i en optisk illusion.

Resultatet blev intet mindre end en filmteknisk legestue, med drama og spænding: Både på settet og i selve filmen.

OFF trailer 12

  • Produktion: Stupid Studio
  • Instruktion: Jakob Printzlau
  • D.O.P: Jesper Duelund
  • Lyd: Brian Mørk Hansen

Process

Behind The Scenes

Se med bag kameraet mens vi bygger illusionen og hør om tankerne bag traileren fra Stupids kreative direktør, filmens instruktør, Filmfestivallens repræsentant og den modige lille skeletdreng Linus.

Design

Æstetikken i filmen var afgørende for at skabe et troværdigt fortællerum. Vi arbejdede meget med at skabe en dobbelt optisk illusion: Filmen er skudt gennem et spejl, man tror det er i en skov, og hele den illusion brister til sidst.

Læs om vores metode

Oplevelse

Filmens svar på "the unexpected" var et fortællemæssigt skift, der på næsten irriterende vis river seeren ud af de forventninger, der er skabt af den klassiske opbygning og suspense. Overraskelsen, forundringen – måske endda skuffelsen – opstår uventet, som et resultat af det uforløste – fra et brud på forventningernes ramme.

Læs om vores metode

Strategi

Med film festivalens payoff "expect the unexpected" var det afgørende at lave en film, der ville overraske og forundre – ikke nødvendigvis imponere, men snarere prøve at sprænge rammerne i et fortællerum på kun 30 sekunder.

Læs om vores metode

Del denne case med din bedste ven