White Concert

White Concert Beatles' 40-årige White Album fortjener al den kærlighed man kan give...

The White Album er det bedst sælgende Beatles album nogensinde, og i 2008 rundede det 40 år. Det blev fejret med et kæmpe live show i Horsens – The White Concert – hvor legendariske Ray Cokes var vært, imens mere end 20 kendte bands spillede deres versioner af klassikerne fra The White Album.
Stupid Studio leverede indpakningen til programmet og grafik til både trailere til TV og til storskærmene i arenaen i Horsens.

Vores arbejde blev shortlisted i Creative Circle Awards i 2009 i kategorien for Motion Graphics.

Identitet

Selve logoet blev designet af Henrik Siegel, og vi førte det videre i det grå/hvide helvetica univers og de stramme former.

Process

Første skridt i processen var at suse hjem, og grave den gamle – men stadig så flotte – dobbelt LP frem for at hente inspiration til det rene og typografiske univers.

Showet

Showtime! 30 numre fremført af mere end 30 kunstnere foran et hvidklædt publikum i Horsens Arena. Foto: DR

Creative Circle 2009 nominering

– Og så fik grafikken også sin plads i en pæn designbog… Shortlistet til en Creative Circle Award i 2009.

Design

Det var et helt bevidst designvalg at holde de sort-hvide toner, og den simple animationsstil i introen lagde sig godt op af det historiske islæt; at det var en hyldest til en plade, der udkom for 40 år siden.

Læs om vores metode

Oplevelse

Stupid Studio havde ansvaret for at udvikle en grafik, der fungerede godt både til selve arrangementet, men også på TV og i trailere for showet.

Læs om vores metode

Strategi

Ikke meget strategi i denne opgave... Det var jo rock'n'roll

Læs om vores metode

Del denne case med din bedste ven