Don't be a stranger.

Daniel Gjøde

Let's try not to figure out everything at once

Daniel Gjøde

Partner & Direktør

Daniel stiftede Stupid i 2006, brænder for identitetsprocesser og design som en værdiskabende disciplin. Han er en erfaren kampagnetænker og konceptudvikler indenfor kultur-, tv- og kunstverdenen. Han er gennem sin legende tilgang til design, blevet en afholdt foredragsholder på internationale designkonferencer.

Odense

+45 2215 4330 Send mig en email
Bjarne Christensen

If it makes you happy, do it. If it doesn't, then don't

Bjarne Christensen

Partner & Kreativ Direktør

Bjarne har selv haft fingrene i suppen, og har opbygget en solid erfaring i at udvikle og eksekvere koncepter online og til tv. Hans fokus er relevante løsninger med brugeren i centrum, og hans viden om platforme og teknologier sikrer, at alle muligheder holdes åbne i idé- og researchfasen.

København

+45 3022 1498 Send mig en email
mogensen

To be old and wise you must first be young and stupid!

Christian Mogensen

Digital Projektleder & Senior Rådgiver

Spændingsfeltet mellem webløsninger, motion graphics og mobile enheder er Christians hjemmebane. Som projektleder og rådgiver i digital strategi, er han ens bedste ven når de tekniske termer og mange begreber skal tøjles og konverteres til en brugbar og relevant løsning.

Odense

+45 3020 8686 Send mig en email
klara

Har et soft spot for cheesy r'n'b. Nørd og poptøs i en krop.

Klara Swantesson

Senior Designer & Animator

Klara har igennem mange år arbejdet i spændingsfeltet mellem animation, storytelling og design og har formgivet et væld af identiteter for vores tv- og kulturkunder. Hun har en helt særlig stil, og hendes streg trækker den røde tråd igennem det meste af Stupid's portfolio.

København

+45 30400403 Send mig en email
soren

Stay hungry, stay foolish

Søren Bo Bastian

Digital Art Director

Med sit rolige væsen og sikre hånd, tager Søren os altid med på en rejse i det digitale univers. Han er med helt fremme, men forstår også at sætte brugeren i centrum og holde tingene så simple som muligt, men aldrig for simple. Selvom han er digital designer til benet, tænker han altid sine designs ind i en større kontekst.

København

+45 2622 3375 Send mig en email
morten_f

Only human.

Morten Skyt Eriksen

Senior Udvikler

Morten er seniorudvikler og sætter dagsordenen når det kommer til udvikling og implementering af vores digitale løsninger. Han er blandt de få virkelig dygtige udviklere, der forstår kode i en designkontekst – derfor rådgiver, estimerer og sparrer han også fast, på de fleste af vores digitale løsninger.

Odense

+45 2612 5405 Send mig en email

Stupid, Odense
Ryttergade 12, st. tv.
5000 Odense C.
Danmark
Se kort

Stupid Studio startede op i hjertet af Danmark i 2006 og vi har til huse i rå og industrielle lokaler med masser af karma, i den gamle Foss Tekstilfabrik. Store flotte rum, der danner en perfekt ramme for vores udviklere og konceptfolk, og der er masser af plads til workshops, brainstorms og kreativitet. Det er også her den bedste kaffe brygges.

Stupid, København
Carl Jacobsens Vej 16-20, opgang 6, 2. sal
2500 Valby
Danmark
Se kort

Vores kontorer i København ligger i Valby i den gamle charmerende Kapselfabrik. Her sidder en stor del af vores team og den daglige sparring mellem motion designere, digitale designere, adfærdsdesignere, konceptfolk osv. gør lokalerne til en smeltedigel af nye ideer, kampagner og sjove tiltag. Det er også i København der laves den klart stærkeste kop kaffe. Måske vi forsøger at matche de rå industrielle lokaler.