Don't be a stranger.

Daniel Gjøde

Daniel Gjøde

Partner & Direktør

Daniel stiftede Stupid i 2006, brænder for identitetsprocesser og design som en værdiskabende disciplin. Han er dog pt. draget på en 8 måneder lang orlov med sin familie, for at udforske verden, og finde fornyet inspiration, energi og perspektiv. Vi glæder os til at få ham tilbage 1. februar 2015

Odense

Bjarne Christensen

If it makes you happy, do it. If it doesn't, then don't

Bjarne Christensen

Partner & Kreativ Direktør

Bjarne har selv haft fingrene i suppen, og har opbygget en solid erfaring i at udvikle og eksekvere koncepter online og til tv. Hans fokus er relevante løsninger med brugeren i centrum, og hans viden om platforme og teknologier sikrer, at alle muligheder holdes åbne i idé- og researchfasen.

København

+45 3022 1498 Send mig en email
mogensen

To be old and wise you must first be young and stupid!

Christian Mogensen

Partner & Senior Rådgiver

Spændingsfeltet mellem web, motion graphics og mobil er Christians hjemmebane. Som rådgiver i bl.a. digital strategi, er han ens bedste ven, når de tekniske termer og mange begreber skal tøjles og konverteres til en brugbar og relevant løsning.

Odense

+45 3020 8686 Send mig en email
IMG_0058

Du skal ikke tro på alt, hvad du tror

Sine Christensen

Projektleder og Kommunikationsrådgiver

Sine er med sin baggrund som mediegrafiker kombineret med en Professionsbachelor i Medieproduktion og Ledelse ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, en ønske-projektleder og rådgiver. Hun forstår de kreative processer, og har på samme tid et planlægnings-gen udover det sædvanlige.

København

+45 4021 7188 Send mig en email
IMG_0041

Har et soft spot for cheesy r'n'b. Nørd og poptøs i en krop.

Klara Swantesson

Senior Designer & Animator

Klara har igennem mange år arbejdet i spændingsfeltet mellem animation, storytelling og design og har formgivet et væld af identiteter for vores tv- og kulturkunder. Hun har en helt særlig stil, og hendes streg trækker den røde tråd igennem det meste af Stupid's portfolio.

København

+45 30400403 Send mig en email
IMG_0082

Stay hungry, stay foolish

Søren Bo Bastian

Senior Art Director

Med sit rolige væsen og sikre hånd, tager Søren os altid med på en rejse i det digitale univers. Han er med helt fremme, men forstår også at sætte brugeren i centrum og holde tingene så simple som muligt, men aldrig for simple. Selvom han er digital designer til benet, tænker han altid sine designs ind i en større kontekst.

København

+45 2622 3375 Send mig en email

Stupid, Odense
Brandts Passage 15, 2. sal
5000 Odense C.
Danmark
Se kort

Stupid Studio startede op i hjertet af Danmark i 2006 og vi har i dag til huse i de gamle charmerende balletlokaler midt i Brandts Passage, Odense. De lidt rå og industrielle lokaler har massere af lys og karma – og de danner den helt perfekte ramme for vores udviklere og konceptfolk. Her er massere af plads til workshops, brainstorms, kreativitet og leg. Det er også her den bedste kaffe brygges og byens bedste tag-terrasse er!

Stupid, København
Carl Jacobsens Vej 16-20, opgang 6, 2. sal
2500 Valby
Danmark
Se kort

Vores kontorer i København ligger i Valby i den gamle charmerende Kapselfabrik. Her sidder en stor del af vores team og den daglige sparring mellem motion designere, digitale designere, adfærdsdesignere, konceptfolk osv. gør lokalerne til en smeltedigel af nye ideer, kampagner og sjove tiltag. Det er også i København der laves den klart stærkeste kop kaffe. Måske vi forsøger at matche de rå industrielle lokaler.