Strategi & Identitet

Identitet og strategi hænger uløseligt sammen, og vi oplever gang på gang, at når vi begynder at arbejde med virksomhededers identitet, så griber det helt naturligt ind i strategiske beslutninger omkring fokus, marked, målsætninger, valg af platforme og meget andet. Alle de spørgsmål hjælper vi med at finde svarene på.

Web & Online

Virksomheders online tilstedeværelse i dag handler om meget mere end et website, og effektive løsninger kan kun løses gennem et strategisk arbejde med både design, indhold og teknologi. Vores tilgang er vidensbaseret, passioneret og fokuseret på at skabe en online tilstedeværelse, jeres kunder elsker og som tilfører reel værdi til din forretning.

Animation & Film

Vores animations- og filmarbejde spænder fra onair designs til tv-stationer og tv-programmer, over formidling af kompleks viden i informationsfilm til video og animation, der er tæt integreret med interaktive oplevelser online.
Uanset hvilken platform der skal laves levende billeder til, kobles det med en passion for storytelling og en solid forståelse for formidling.