;

Stupid Morgenfix

Morgenkaffe, en croissant og brugbar viden

Kickstart din morgen med Stupid Morgenfix. Vi fylder koppen med god kaffe og hovedet med nye perspektiver, viden og inspiration. Hold øje med kommende fix’es herinde eller tilmeld dig invitationslisten herunder, så holder vi dig opdateret!

 

Video, video, video!

14. juni 2016: Stupid Morgenfix no. 3


Hvis et billede siger mere end tusind ord, hvor meget siger en video så? Kom med til Stupid Morgenfix og hør hvorfor vi mener, at video ikke bare er det nye sort, men direkte værdi på bundlinjen. Få inspiration og nye ideer med hjem til virksomheden, og bliv klogere på processen bag udviklingen af infofilm.

Se præsentationen

Identitet & branding af kultur

3. maj 2016: Stupid Morgenfix no. 2


Hvad kræver det at tilføre fornyet relevans og gennemslagskraft til jeres virksomhed? Hos Stupid har vi udarbejdet identiteter og brands til en række danske kulturinstitutioner, festivaler og events. Vi giver gode råd og inspirerer til, hvad der skal til for at slå igennem med sit brand og motivere den moderne kulturforbruger.

Hent præsentation

Røvkedelig knastør kommunikation

11. marts 2016: Stupid Morgenfix no. 1


Kender du til det? Mange indenfor kommunikation og marketing sidder dagligt med en stor og indviklet udfordring: Et væsenligt budskab der skal ud, men med et emne der interesserer de færreste ikke sælger sig selv, og som samtidig skal trænge igennem støjen fra de tusindsvis af andre daglige budskaber, vi bombarderes med.

Hent præsentation

Nye fix på tegnebrættet

Hvilke Stupid Morgenfix kan du glæde dig til i fremtiden?


Stupid Morgenfix no. 4: På vej 

Stupid Morgenfix no. 5: På vej 

Stupid Morgenfix no. 6: På vej 

Er du interesseret i at blive inviteret til Stupid Morgenfix?

Du kan komme med


Vi inviterer en udvalgt gruppe mennesker fra gang til gang. Vil du holdes opdateret om kommende Stupid Morgenfix, så tilmeld dig her.