;

Video, video, video!

14. juni 2016: Stupid Morgenfix no. 3

Kom og få ny inspiration til jeres arbejde med video content. Måske er I allerede godt i gang? Måske er det et helt nyt område, som I overvejer at bevæge jer ind på? Vi gennemgår en række af vores egne cases og viser eksempler på de mange muligheder, der findes med video fra ind og udland.

Oplægsholdere: Christian Mogensen, Partner & Senior Advisor
Tid & Sted: 14. juni 2016 kl. 9-10. Carl Jacobsens Vej 16-20, opgang 6, 2. sal. Valby.

Se præsentationen.


Christian Mogensen

Partner, Creativity & Impact

“Vores hjerne er i stand til at behandle visuelle indtryk 60.000 gange hurtigere end tekst. 90% af alle indtryk, som sendes til hjernen, er visuelle, og det er bevist, at vi bevarer op mod 80%, af det vi ser, mod kun tilsvarende 20% af det vi læser.

Virksomheder anvender i stigende grad video til at demonstrere deres produkter og services, til at opbygge deres brand og til at engagere og konvertere deres kunder. Video er fantastisk til at opbygge engagement og til at skabe forståelse. Men som flere og flere virksomheder bliver mere og mere fortrolige med brugen af video i deres kommunikation og branding, opstår hele tiden nye behov for at skille sig ud, blive set og løbende evaluere og forstå sin målgruppe – og ikke altid blot at følge blindt i hælene på alle andre.

Dét og meget mere berører vi i dette Morgenfix.”

Send mail +45 3020 8686

Et par projekter som har lært os en masse om netop dette emne

Inspiration


Average Death On Television

Average Death On Television

The Adventures Of Nisse

The Adventures Of Nisse

Voting For What?

Voting For What?

Er du interesseret i at blive inviteret til Stupid Morgenfix?

Du kan komme med


Vi inviterer en udvalgt gruppe mennesker fra gang til gang. Vil du holdes opdateret om næste Stupid Morgenfix, så tilmeld dig her.